Om vitvaruspecialisten

Vitvaruspecialisten är din guide till vitvaror på nätet. Med erfarenhet från över 15 år i vitvarubranchen kan vi ge dig råd som passar dina önskemål, livssituation och plånbok. Här hittar du exempelvis guider till miljövänliga alternativ eller nyheter om bäst i test-vinnare.

Här hittar du användbara guider inför att du ska köpa vitvaror, exempelvis kylskåp, diskmaskin, köksfläkt eller tvättstuga, samt prisjämförelser på populära produkter. Kanske letar du efter något miljövänligt alternativ, ska bygga hus eller funderar på att renovera köket.

Denna sajt ägs och driftas av Hemmy.se som säljer vitvaror, hushållsapparater, trädgårdsartiklar och mycket mer online. Här delar vi med av oss av vår kunskap och våra erfarenheter. Har du frågor eller funderingar om något som du läst eller inte hittar i våra guider så kan du kontakta oss på mail och telefon. Kontaktuppgifter finns på hemmy.se.

Vitvaruspecialisten Nordin & Ölwing var också namnet på en butik i Hammarby sjöstad, som dessvärre inte finns kvar. Denna sajt har inget med den butiken att göra eller delar någon tidigare ägare.